Greatwall Complex

Wuhan, China
share
client: Great Wall Construction
type: office, retail, F&B
area: 22,000 sqm
service: architecture, landscape, CGI

The landscape project for Changchenghui Mixed-Use Development is located in Wuhan, China. With an area of around 2.2 ha this project has presented interesting challenges that has influenced IO Landscape's design. First, it is a development of Multimedia Technology and Lighting Elements connecting with the city character. Secondly, placed in a strong urban context in Wuhan city, it needed to create a dialogue between urban development and green open spaces and become a meaningful part of the city tissue. Thirdly it was creating various activity rooms on the extension of the building terraces program responding with Wuhan's contrasting climate and different user need.